[uap-landing-commission slug=’crmblackbelt’]

Op weg naar digitale excellentie.

Maand na maand ondersteunen wij uw team (en zijn tools) richting wendbaarheid en relevantie.

Votre contexte

We beginnen waar je bent, met de mensen rond de tafel en met de tools die je vandaag ter beschikking hebt. Met je team brengen we de situatie in kaart om een soepele en blijvende (re) beweging mogelijk te maken.

Chaque mois

Een of twee keer per maand ondersteunen we uw team om hen te helpen zichzelf te beoordelen en terug te kijken op hun eigen manier van werken. We zullen oppassen dat we niet te snel bewegen (om niemand aan de kant van de weg achter te laten) of te langzaam (om de wind op onze wangen te voelen).

Chaque trimestre

Elk kwartaal stellen we samen met u de roadmap op. We nemen een stap terug om de voortgang te beoordelen die is gemaakt op de kwesties die u dierbaar zijn.

Pour qui?

  • Voor kleine en middelgrote organisaties die de controle over hun digitale tools willen terugwinnen.
  • Voor degenen die een digitaal transformatieproces opnieuw willen lanceren dat moeite heeft om te landen (of op te stijgen).
  • Voor degenen die hun onafhankelijkheid willen herwinnen van een moeilijk te bereiken (of te beheren) integrator of editor.
  • Voor degenen die hun IT willen afstoffen en hun millennials willen mobiliseren.
  • Voor diegenen die hun zakelijke en samenwerkingsparadigma’s willen ontwikkelen.

Pour quels outils?

We werken op een totaal agnostische manier met alle digitale tools op de markt. CRM-kant, bijvoorbeeld: AgileCRM, Dynamics365, Hubspot, Odoo, Pipedrive, Salesforce, SugarCRM, Teamleader, Zoho … Welke tool u ook kiest, wij zullen u voorzien van de nodige achtergrond om de relevantie van de implementatie ervan, met een echte kritische en pragmatische visie.

Waarom ondersteunt Egg3 u?

Agile et transformateur

We passen wendbaarheid toe op basis van een bewezen canvas bij zeer verschillende organisaties. De roadmap is duidelijk. De voortgang is concreet en objectiveerbaar. De visie is systemisch en de implementatie eerlijk gezegd participatief. Het garandeert u maximale autonomie en bevordert de betrokkenheid van uw team, verzameld rond een duidelijk en motiverend actieplan.

Une cadence adaptée aux PME

Zit je neus in het stuur? Het is normaal. Dit resoluut participatieve proces is op maat gemaakt voor het MKB, waar (per definitie) veel vraag naar middelen is. De begeleiding van uw CRM-tool zorgt voor een regelmatig tempo van vooruitgang, zonder stress, wat de kwaliteit op de lange termijn bevordert in plaats van de hoogtepunten op de korte termijn. Deze zeer “bottom-up” benadering maakt een maximale acceptatie van de tool mogelijk.

Une approche réellement systémique

U heeft onbeperkt toegang tot het Systemic Canvas, een webtool die de huidige staat en de gewenste staat van uw organisatie nauwkeurig in kaart brengt. Dit canvas is het resultaat van honderden missies naar kleine en middelgrote bedrijven zoals het uwe. Het brengt uw team samen rond een gemeenschappelijke toekomstvisie. Het bundelt energie om een eerlijke en effectieve beweging mogelijk te maken.

Start typing and press Enter to search